X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Bijzonder geruit overhemd

Thursday, October 12, 2017 2:42 PM

Geruit overhemd, maar dan een tikkeltje anders

Een belangrijke mannenmodetrend voor winter 2017-2018 is de windowpane-ruit. Dit geruit overhemd met bijzonder dessin is ideaal voor wie niet het zoveelste uni witte of blauwe overhemd wil aanschaffen, maar ook niet te uitbundig wil gaan. De zogeheten windowpane is een dessin dat bestaat uit grote, open ruiten.

Op de catwalk spotten de Ledûb designers voor seizoen herfst-winter 2017-2018 pakken en overjassen met een windowpane-dessin. Behalve in pakken komt de windowpane-ruit ook terug in andere soort kledingstukken zoals broeken en overhemden.

 

Uiteraard biedt Ledûb overhemden met deze grote, open ruiten. De strijkvrije overhemden zijn zowel gekleed als casual te dragen met of zonder stropdas. Kies voor een wit overhemd met antraciet, donkerblauw of bordeauxrood dessin voor net wat meer kleur in je garderobe.

Je kunt ook kiezen voor een wat kleinere ruit die in 2 kleuren is gemaakt. Deze overhemden zijn makkelijk te combineren door het gebruik van 2 mooie seizoen kleuren.

Profiteer van strijkvrij!

De grote, open ruiten overhemden zijn strijkvrij. Profiteer van het draagcomfort en het geringe onderhoud. De strijkvrije overhemden van Ledûb zijn gemaakt van 100% katoen en worden afgewerkt met een speciale, ademende, kreukherstellende finish.

Volg onderstaande onderhoudstips zodat strijken niet of nauwelijks nodig is en je zo lang mogelijk van je overhemd kunt genieten.

  • Was maximaal 6 overhemden in dezelfde kleur tegelijkertijd.
  • Draai je strijkvrije overhemden binnenste buiten om lichte beschadigingen aan de stof te voorkomen.
  • Was met een laag toerental op een lage temperatuur.
  • Strijk het overhemd na het wassen met de hand glad en laat het drogen aan een hanger.
  • Strijk eventueel achtergebleven kreukels als het overhemd nog iets vochtig aanvoelt op een lage temperatuur.

 

Het klinkt logisch, maar maak alle knopen van je overhemd los voordat je het uittrekt. Zo voorkom je dat je shirt scheurt bij de knopen!