X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Trouwe fans belonen we graag! Daarom verloten wij iedere maand een prachtig nieuw Ledûb overhemd naar keuze!

Wil jij ook iedere maand kans maken op een Ledûb overhemd naar keuze? Schrijf je dan hier in >

De winnaars tot nu toe

Anton van Velsen, van harte gefeliciteerd je bent de winnaar van de maand september door het aanmelden op onze nieuwsbrief.
Bart Daniel, van harte gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van het grafische retro shirt via Facebook.

 

Luuc Willering, van harte gefeliciteerd je bent de winnaar van de maand oktober door het aanmelden op onze nieuwsbrief via Facebook. (we sturen jou persoonlijk ook nog een mail)

Kars van Tarel, van harte gefeliciteerd je bent de winnaar door het invullen van je profiel. (we sturen jou persoonlijk ook nog een mail)

 

Arne van der Graaf, van harte gefeliciteerd je bent de winnaar van de maand november door het aanmelden op onze nieuwsbrief. (we sturen jou persoonlijk ook nog een mail)

Tom Kuijpers, van harte gefeliciteerd je bent de winnaar door het invullen van je profiel. (we sturen jou persoonlijk ook nog een mail)

 

Pieter de Graaf, van harte gefeliciteerd je bent de winnaar van de maand november door het aanmelden op onze nieuwsbrief. (we sturen jou persoonlijk ook nog een mail)

Frank van Buuren, van harte gefeliciteerd je bent de winnaar door het invullen van je profiel. (we sturen jou persoonlijk ook nog een mail)

 

Vincent Telgenkamp, van harte gefeliciteerd je bent de winnaar van de maand december door het aanmelden op onze nieuwsbrief. (we sturen jou persoonlijk ook nog een mail)

Ferry Los, van harte gefeliciteerd je bent de winnaar door het invullen van je profiel. (we sturen jou persoonlijk ook nog een mail)

     

 

 

De winnaars van de actie zijn bekend!

 

De winnaars zijn:

1x Hoofdprijs:
Wouter van der Veek, jij mag uit eten op onze kosten

3x Ledûb overhemd naar keuze:
Michel Stasse
Simon den Hertog
Dirk Kusters

4x JBL Clip speaker:
Dennis Linden
Ivo Baert
Gerda Brand
Mirjam van der Zijden

Stuur je een mail naar actie@ledub.com?

Heb je al onze overhemden al gezien? Bekijk ze in de webshop.

undefined